Οδηγός Marketing

Εργαλεία που συμβάλουν στην απόδοση της συμμετοχής σας στην έκθεση!

Για την καλύτερη προώθηση της δική σας συμμετοχής, σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε κάποια βασικά αλλά πολύ σημαντικά και απολύτως δωρεάν επικοινωνιακά υλικά που σας διαθέτουμε:

Logo έκθεσης που μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε σε έντυπες, ηλεκτρονικές διαφημίσεις ή όπου αλλού επιθυμείτε.

Internet banners που μπορείτε να τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας ή σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτετε ώστε να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας στην έκθεση. Επιπλέον, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε επιστολές ή σε φαξ που αποστέλλετε.

Ηλεκτρονική διαφήμιση της έκθεσης που μπορείτε να στείλετε με email σε πελάτες σας, να την τοποθετήσετε σε ένα διαφημιστικό σας έντυπο ή ακόμα να την χρησιμοποιήσετε στην εταιρεία σας σαν αφίσα

Έντυπη πρόσκληση της έκθεσης. Άμεσα θα λάβετε τις έντυπες προσκλήσεις της έκθεσης, τις οποίες μπορείτε να ταχυδρομήσετε ή να τις διανείμετε στη βάση των δυνητικών πελατών σας. Η ταχυδρομική αποστολή ή η διανομή των προσκλήσεων γίνεται περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη της έκθεσης.

Για να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ όλο το υλικό πατήστε ΕΔΩ

Για τις επιπλέον υπηρεσίες προβολής εκθετών πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με το τμήμα Πωλήσεων της διοργανώτριας εταιρείας ROTA AE στο τηλ 2.111.801.801.